تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

بارش ۵ روزه باران در برخی مناطق کشور| هشدار طوفان شن در شرق و جنوب‌شرق کشور

  • کد خبر: ۱۰۸۵۵۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
بارش ۵ روزه باران در برخی مناطق کشور| هشدار طوفان شن در شرق و جنوب‌شرق کشور
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش‌های ۵ روزه در برخی مناطق کشور از وقوع طوفان شن در شرق و جنوب شرق کشور و کاهش ۵ تا ۸ درجه‌ای دما در این مناطق خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در مناطقی از خراسان‌شمالی، خراسان‌رضوی، خراسان‌جنوبی، ارتفاعات کرمان، شرق یزد و شرق گلستان بارش پراکنده باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. فردا یکشنبه در آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش‌های پارکنده روی می‌دهد.

روز دوشنبه در برخی مناطق شمال غرب کشور و استان گیلان و سه‌شنبه علاوه بر شمال غرب در استان‌های ساحلی دریای خزر رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

چهارشنبه در برخی مناطق شمال شرق، استان‌های ساحلی دریای خزر و به‌صورت پراکنده در شمال غرب بارش خواهیم داشت.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از امروز تا روز دوشنبه در شرق و جنوب شرق به‌ویژه در خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شرق کرمان وزش باد شدید همراه با گردوخاک با احتمال رخداد طوفان شن پیش‌بینی شده است. همچنین امروز و فردا در برخی مناطق مرکز، شمال شرق، جنوب، جنوب غرب و غرب کشور وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا امروز در شمال غرب، سواحل دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و یکشنبه در شمال شرق به‌طور محسوسی افزایش یافته و این افزایش دما تا چهارشنبه تداوم خواهد یافت. همچنین دمای هوا شنبه و یکشنبه در شرق و جنوب شرق بین ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.

براساس این گزارش، آسمان تهران امروز صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->